NOTÍCIES

“ZÀPING

A més dels 4 DVDs [Dóna’m la teva mirada, Un matí a la redacció,  El poder dels mitjans i Una mirada crítica] que lliurarem a les persones matriculades a les Jornades Educació Mediàtica per a una societat crítica, lliurarem també el llibre ZÀPING. Pensant (amb) la comunicació.

ZÀPING

“Els articles que es recullen en aquest llibre tenen la intenció de conformar un mosaic sobre diferents aspectes dels mitjans de comunicació, sense cap més pretensió. Vint-i-dos articles curts que, com petites peces irregulars, formen un trencadís que ens proposa una reflexió per pensar (amb) la comunicació.

Aquest llibre és un comandament a distància. Una excusa per saltar de canal en canal, de pàgina en pàgina, per apropar-se així a diferents perspectives de la comunicació.”


KINEINA, UN ANY MÉS!

Com cada edició de les Jornades d’Educació en Comunicació -ja en portem onze- enguany també lliurarem material audiovisual a les persones matriculades a la trobada. En aquesta ocasió seran 4 DVDs (Dóna’m la teva mirada, Un matí a la redacció,  El poder dels mitjans i Una mirada crítica) i les descàrregues digitals corresponents. Un material elaborat amb la col·laboració de la productora Kineina [audiovisuals].

Què és KINEINA?

“Kin- de kino  (moviment, cinema) i eina: el cinema com a eina de transformació social.”

“Som una productora audiovisual amb vocació social i educativa centrada en la creació d’audiovisuals per entitats socials, documentals i vídeos educatius i didàctics; així com en la formació, oferint tallers de creació audiovisual i projectes d’aprenentatge i servei.”


GRÀCIES CARACOLA!

Ja tenim el cartell i el tríptic de les Jornades Educació Mediàtica per a una societat crítica que ens han dissenyat la Mati i el Francesc de la Caracola. Comunicació Gràfica i Audiovisual. Volem agrair la seva col·laboració -una vegada més- en la difusió de les activitats d’AulaMèdia, una estimable col·laboració que recuperem desprès d’un temps en stand by. Moltes gràcies per la vostra “tinta” creativa i la vostra paciència!

Què és CARACOLA?

“CARACOLA és un estudi de disseny i comunicació audiovisual amb consciència social. Dissenyem per a la inclusió i la transformació social.”

“Els nostres projectes són eco-responsables, inclusius i pedagògics. Cerquem un disseny que dóna importància a l’impacte ambiental, les millores socials i el bé comú que resulti proactiu, progressista i positiu. A CARACOLA pensem que el canvi social a través de les imatges és possible. És per això que innovem i avancem per tal de convertir-nos en uns bons agents de canvi. Complementem la nostra vessant creativa amb l’educativa a través d’accions formatives basades en l’ús de les TIC’s i en l’Educació en Comunicació.”